Hinnasto

1.8.2018 alkaen 10-kortti Kertamaksu
Lasten satujooga 80 € 10 €
Perhejooga 120 €* 15 €*

Lasten satujoogaan mahtuu kuusi lasta ja Perhejoogaan neljä paria eli yht. kahdeksan henkilöä. Ensimmäinen kerta tutustumishintaan Satujooga 5 €, Perhejooga 10 €. 10-kortit eivät ole henkilökohtaisia, esim. sisarukset ja kaverukset voivat käyttää samaa korttia. *Perhejoogan hinta sisältää kaksi henkilöä, lisähenkilöt 5 €/hlö.

Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Usein kysytyt kysymykset

Lapseni on tosi vilkas. Voiko hän silti osallistua?

Lapset ovat eläväisiä. Perhe- ja satujooga-tunnilla ei ole tarkoitus istua hiiren hiljaa. Me liikumme sadun mukana erilaisilla liikkeillä. Lapset kuuntelevat ja keskittyvät satuun, ja tarkkailevat minua liikkeitä tehdessään.

Me ei tiedetä mitään joogasta, haittaako se?

Lapsen tai aikuisen ei tarvitse tietää joogasta tai osata joogaa ennestään. Kerron lapsille joka tunti aina jotain joogan mystisestä filosofiasta. Asteittain opimme yhdessä joogaamaan ja joogasta.

Mitä jos lapseni ei osaa jotain liikettä? Olen aika kankea - ovatko liikkeet kovin vaikeita?

Jos ei jotain liikettä pysty tekemään, ei se haittaa. Lapsetkin näkevät, ettei kaikkea voi osata. Pitää muistaa, ettei ole oikeaa tai väärää tapaa joogata.

Mitä jos lapseni kiinnostus loppuu kesken tunnin?

Lapsilla on usein paljon energiaa ja haluttomuus tehdä harjoituksia on ihan ok. Keksin silloin muuta puuhaa, ettei tunti häiriinny. Seuraavalla tunnilla lapsi on varmasti mukana. Uskon, että satujooga on niin mielenkiintoista ja erilaista, ettei lapsi voi olla osallistumatta.

Miten lapsi pitää pukeutua ja tarvitseeko tuoda oman joogamatto?

Jooga-tuvassa on kaikille omat joogamatot. Joogaan kannattaa pukeutua löysiin, mukaviin vaatteisiin ja tunnilla ollaan paljain jaloin. Juomapulloa ei tarvitse tuoda mukaan.

Saanko itse tehtyä mitään perhejoogassa, kun lapsi on mukana?

Perhejoogassa aikuisen ei tarvitse ohjata omaa lastaan. Voit tehdä itse liikkeitä ja seurata rauhassa, miten lapsesi keskittyy satuun.

Lapseni harrastaa kilpaurheilua. Olisiko tämä jooga hyvä venytyksiä ja liikkuvuuden kehittämistä ajatellen?

Kyllä vain! Jooga vahvistaa luustoa ja notkistaa lihaksistoa. Jooga parantaa myös ryhtiä, tasapainoa ja keskittymiskykyä, ja vahvistaa rytmitajua ja koordinaatiota. Näistä taidoista on varmasti hyötyä lajissa kuin lajissa.